ADRES:

Marije Geursen Sieraden
Post: Veeteeltstraat 83, 1097 WP Amsterdam
The Netherlands

Atelier en bezoek: Linnaeusparkstraat 144, Amsterdam (Watergraafsmeer)

Email: hallo(at)marijegeursen(.)nl
tel: +31  (0)6 247 46 157

BETAAL MET PIN OF E-BILL:

banken-9fcf9526cb8c1cad817a6381468f921c

NEWSLETTER SIGN UP:


OVER MIJ

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Marije Geursen, al meer dan 15 jaar actief als sieraadontwerper. Het ambacht van goudsmid leerde ik aan de Goud- en Zilversmid vakschool in Schoonhoven. Vervolgens ging ik naar de Rietveld Academie in Amsterdam om daar te ontdekken hoeveel zeggingskracht conceptuele kunst kan hebben – kennis die ik tot op de dag van vandaag graag verwerk in mijn sieraadontwerpen. Dit doe ik in opdracht en voor mijn eigen collectie.

Ik werk graag aan mijn eigen collectie sieraden die ik in mijn eigen online shop, maar ook in tal van galeries in Nederland verkoop. Vaak ontwerp ik naast een ring, armband of collier ook altijd een bijpassende verpakking en verzin ik een pakkende titel, die de verhalende kracht van mijn ontwerpen nog sterker maken. Zo komen het moment van ‘geven’, het gebaar, de verpakking en de betekenis allemaal samen in één ontwerp. In mijn sieraden combineer ik vaak traditioneel sieraadontwerp met hedendaagse mode en design en soms lever ik met mijn sieraden commentaar op wat er in de wereld gebeurt.

 

foto mijzelf werkbank_LR

(foto: Flow Magazine)

Daarnaast werk ik heel graag in opdracht en maak ik unieke ontwerpen voor unieke persoonlijkheden en unieke momenten . Dit begint altijd met een goed en diepgaand gesprek, waaruit ik een vorm, een idee, maar meestal zelfs een compleet sieraadconcept destilleer, dat het bijzondere moment voor altijd tastbaar maakt. Dat kan een ring zijn, of een armband, een paar oorbellen of een collier, het liefst ook vergezeld van een bijzondere bijbehorende verpakking, waarmee jouw bijzondere moment, of het nu en huwelijk, een geboorte, een jubileum is, nog meer aan zeggingskracht wint.

Ik werk ook in opdracht voor bedrijven: ik ontwerp dan bijvoorbeeld een relatiegeschenk of een bedrijfssymbool. En ook als je zelf een idee hebt voor een sieraad, maar je kunt iets dergelijks nergens vinden, neem dan gerust contact met me op!

image info