Workshop Samen Ringen Maken

Workshop samen ringen maken of sieraden maken. Maak samen twee ringen in twee uur. Echt zelf ontwerpen en goudsmeden met zilver en eventueel goud en edelstenen. Stuur een mailtje naar hallo(at)marijegeursen.nl voor meer info en om een afspraak te maken. Hieronder vind je vast wat meer informatie:

Beschikbare data in mijn atelier: in overleg, op een vrijdagochtend bijvoorbeeld of zaterdagmiddag (ook ‘s avonds of in het weekend) Voor vragen of om af te spreken: Mail Marije

Da’s nog eens leuk, samen een ring maken! Speciaal voor iedereen van 6 tot 80 jaar. Voor geliefden, oma’s, zussen of vriendinnen. Vaders zijn natuurlijk ook van harte welkom ik heb alle combinaties al gehad en met veel succes.

In deze workshop gaan jullie twee ringen maken: bijvoorbeeld één voor moeder en één voor dochter, een voor jou en een voor haar. Het maken van de ringen doe je in het atelier van Marije in Amsterdam-Oost, Watergraafsmeer. Jullie maken zelf een ontwerp waarbij je kiest uit verschillende losse elementen en stenen. Vervolgens ga je zelf lekker samen hameren, draad buigen en solderen. Je krijgt hierbij van mij 1-op-1 begeleiding. Het eindresultaat zijn twee prachtige, glimmende en draagbare zilveren ringen.

* Privé-workshop voor twee (Op verzoek evt. voor drie personen)

* Twee ringendoosjes met de zelfgemaakte ringen in zilver. (goud kan ook op verzoek, materiaal is dan exclusief)

* Luxe doosje met boekje waarin je het ontwerpproces documenteert en ruimte voor foto’s van de workshop.

* Duur: ruim 2 uur

* Een onvergetelijke ochtend of middag

Deze workshop kost 215 euro.

Samen Ringen Maken
IMG_5855
img_7814
img_7811
IMG_6649
IMG_6648
IMG_6765
IMG_6769
IMG_6756
IMG_6755

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren