Samen Trouwringen Maken

Mooier dan dit kan je jullie verbinding niet vastleggen. Voor elkaar, of beide voor jezelf maak je een trouwring. Niet te ingewikkeld en van ieder gewenst materiaal. Afhankelijk van het ontwerp en jullie wensen duurt de workshop ongeveer drie uur of (bij een ingewikkelder idee) is de workshop in twee delen van ruim twee uur.

Kosten: vanaf 325,- exclusief materiaal, met thee, koffie en lekkers.

Zo verloopt de workshop:

Vooraf vraag ik jullie al telefonisch of via mail wat jullie globale wensen zijn zodat ik voor het juiste metaal of stenen kan zorgen. (goud en zilver zijn beide mogelijk) We beginnen de eerste afspraak met een kennismaking en we maken samen een passend ontwerp zodat jullie zoveel mogelijk zelf kunnen doen. We nemen jullie ringmaat op en kiezen het materiaal. Mochten de wensen heel uitgebreid zijn dan kunnen we (van te voren) beslissen de workshop in twee delen te doen en komen jullie nog een tweede keert terug om de ringen verder te maken en af te werken en polijsten tot een blinkend eindresultaat.

Ik hoop dat jullie er van bewust zijn dat zelfgemaakte ringen een charmant zelfgemaakte uitstraling hebben en mogelijk niet helemaal perfect zijn. Maar ook dit is weer afhankelijk van het ontwerp.

Mocht ik achteraf nog dingen moeten aanpassen of verbeteren, wat natuurlijk geen enkel probleem is, dan valt dat buiten de betaalde kosten voor de workshop. (Denk bijvoorbeeld aan het zetten van een steen: 45 euro)

* Privé-workshop voor twee, er zijn geen andere cursisten aanwezig.

* Luxe ringendoosje met de zelfgemaakte ringen.

* Duur: vanaf 3 uur inclusief iets lekkers en thee/koffie.

* Een onvergetelijke ochtend of middag

De prijs van deze workshop begint bij 325 euro. Ik informeer je graag vooraf over de kosten van het materiaal (goudprijs). 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren